macDonaldhuis

Vrolijk Schilderwerken geeft kleur aan het Haagse Ronald McDonaldhuis

De nieuwe locatie van Ronald McDonald Huis Den Haag is prachtig geworden. Vrolijk Schilderwerken heeft hier, net als veel andere mensen en bedrijven, een steentje aan bijgedragen. Raimon Vrolijk verdient een zonnetje.
Business Breakfast Club

De kennismaking van Raimon Vrolijk van Vrolijk Schilderwerken met Ronald McDonald Huis Den Haag begon een paar jaar geleden toen hij door een vrijwilliger geattendeerd werd op de wijnactie voor het Haagse Huis. Ondertussen is de betrokkenheid van het bedrijf gegroeid. Het bedrijf heeft actief geholpen door het binnenschilderwerk van de nieuwe locatie voor zijn rekening te nemen, in samenwerking met de verflevarancier Sikkens. Daarnaast is Raimon lid geworden van de Business Breakfast Club. Raimon: “Ik vind het ontbijt van de BBC een leuke gelegenheid om met anderen over zaken te praten, en meningen en ervaringen te delen. Bovendien geeft mij het een goed gevoel om iets te betekenen voor het goede doel.”

Vrolijk Schilderwerken is sinds januari 2001 een schilder- en onderhoudsbedrijf. Het is een bedrijf met een flexibele bezetting met gemiddeld drie tot vijf personen, die allemaal gekwalificeerd en vakbekwaam zijn. Het bedrijf bedient zowel de particuliere als de zakelijk markt. Zoals Hotel des Indes in Den Haag en sinds kort ook het Kurhaus Hotel in Scheveningen. Raimon: “Dat is één van de locaties waar het ontbijt is gehouden en inmiddels heb ik daar wat kleine opdrachten mogen doen”.